نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آلژینات کلسیم ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 48-59]
  • آنتوسیانین طراحی برچسب حاوی متابولیت های ثانویة گیاهی به عنوان شناساگر [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 68-77]

ا

  • اتمسفر اصلاح‌ شده(MAP) تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 44-53]
  • ارتباط با مشتریان تأثیر بازاریابی رابطه‌مند و اعتماد به نشان تجاری بر پذیرش کیفیت ارتباط بین مشتریان و سازمان از دیدگاه مشتریان [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 18-31]
  • اسانس آویشن تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 58-73]
  • اعتماد به نشان تجاری تأثیر بازاریابی رابطه‌مند و اعتماد به نشان تجاری بر پذیرش کیفیت ارتباط بین مشتریان و سازمان از دیدگاه مشتریان [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 18-31]
  • افزایش ماندگاری مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 28-43]
  • الکتروریسی طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 6-17]
  • امولسیونی و رنگی تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 52-57]

ب

  • بازاریابی رابطه‌مند تأثیر بازاریابی رابطه‌مند و اعتماد به نشان تجاری بر پذیرش کیفیت ارتباط بین مشتریان و سازمان از دیدگاه مشتریان [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 18-31]
  • بازار فروش تأثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی و بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 26-35]
  • بایوپلیمرها بررسی امکان سنجی استفاده از انواع پوشش های بایو پلیمری بر روی مواد بسته بندی کاغذی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 18-27]
  • بایونانوکامپوزیت ها بررسی امکان سنجی استفاده از انواع پوشش های بایو پلیمری بر روی مواد بسته بندی کاغذی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 18-27]
  • برچسب هوشمند طراحی برچسب حاوی متابولیت های ثانویة گیاهی به عنوان شناساگر [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 68-77]
  • برگر تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 44-53]
  • بسته بندی تأثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی و بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 26-35]
  • بسته بندی شناسایی و دسته بندی سازه های بسته بندی مواد غذایی با روش تحلیل محتوا [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 28-41]
  • بسته بندی بررسی ویژگی های کامپوزیت تخته تراشه جهت دار در صنعت بسته بندی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 6-17]
  • بسته‌بندی بررسی تأثیر عناصر بسته‌بندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 72-83]
  • بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بررسی اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت‌ فرنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 36-47]
  • بسته بندی صادراتی کاربرد نقوش تصویری ایرانی- اسلامی در طراحی و هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران(چای، پسته، زعفران) [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 32-41]
  • بسته بندی فعال مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 74-88]
  • بسته‌بندی فعال مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 28-43]
  • بسته‌بندی فعال مواد غذایی طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 6-17]
  • بسته‌بندی مواد غذایی جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 18-27]
  • بسته بندی های زیست تخریب پذیر تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 60-67]
  • بسته بندی های ضد میکروبی تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 60-67]
  • بسته بندی هوشمند مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 74-88]

پ

  • پالت بررسی ویژگی های کامپوزیت تخته تراشه جهت دار در صنعت بسته بندی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 6-17]
  • پخت لیزری انتخابی کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 78-88]
  • پذیرش کیفیت تأثیر بازاریابی رابطه‌مند و اعتماد به نشان تجاری بر پذیرش کیفیت ارتباط بین مشتریان و سازمان از دیدگاه مشتریان [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 18-31]
  • پلی اتیلن سبک تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 60-67]
  • پلی اتیلن سبک خطی تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 60-67]
  • پلی لاکتیک اسید تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 60-67]
  • پلیمر تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 58-73]
  • پوشش خوراکی تهیه و بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز و صمغ گوار و نانوذرّات اکسید روی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 6-17]
  • پوشش دهی توت فرنگی بررسی اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت‌ فرنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 36-47]
  • پوشش شفاف تهیه و ارائه فرمول ساخت پوشش شفاف برای محافظت و دوام چاپ بسته بندی در انواع قوطی های فلزی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 42-53]
  • پوشش های خوراکی ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 48-59]
  • پوشش های کاغذی بررسی امکان سنجی استفاده از انواع پوشش های بایو پلیمری بر روی مواد بسته بندی کاغذی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 18-27]

ت

  • تحلیل محتوا شناسایی و دسته بندی سازه های بسته بندی مواد غذایی با روش تحلیل محتوا [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 28-41]
  • تخته تراشه جهت دار (OSB) بررسی ویژگی های کامپوزیت تخته تراشه جهت دار در صنعت بسته بندی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 6-17]
  • ترجیح نام تجاری بررسی رابطه بین ویژگی‌های بسته‌بندی و ترجیح نام تجاری در مصرف‌کنندگان کالا‌های ورزشی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 54-67]
  • تصاویر بررسی تأثیر عناصر بسته‌بندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 72-83]

ج

  • جعبه بررسی ویژگی های کامپوزیت تخته تراشه جهت دار در صنعت بسته بندی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 6-17]

چ

  • چاپ جوهرافشان کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 78-88]
  • چاپگر سه بعدی کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 78-88]
  • چالش ها چالش ها و راهبردهای توسعه صنعت کارتن سازی ایران [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 6-13]

ح

  • حفظ کیفیت جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 18-27]

خ

  • خشک کردن تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 52-57]
  • خصوصیات ممانعتی بررسی امکان سنجی استفاده از انواع پوشش های بایو پلیمری بر روی مواد بسته بندی کاغذی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 18-27]
  • خواص فیزیکی مکانیکی تهیه و بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز و صمغ گوار و نانوذرّات اکسید روی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 6-17]
  • خوانش تمثیلی طراحیِ پیام‌های بصری زیست‌محیطی در‌ بسته‌بندی کالاهای مصرفی در پرتو اصول گرافولوژی فرهنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 14-25]

ر

  • راهبردها چالش ها و راهبردهای توسعه صنعت کارتن سازی ایران [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 6-13]
  • رزین آلکید کوتاه روغن تهیه و ارائه فرمول ساخت پوشش شفاف برای محافظت و دوام چاپ بسته بندی در انواع قوطی های فلزی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 42-53]
  • رزین اوره فرمالدئید تهیه و ارائه فرمول ساخت پوشش شفاف برای محافظت و دوام چاپ بسته بندی در انواع قوطی های فلزی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 42-53]
  • رزین ملامین فرمالدئید تهیه و ارائه فرمول ساخت پوشش شفاف برای محافظت و دوام چاپ بسته بندی در انواع قوطی های فلزی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 42-53]
  • رنگ بررسی تأثیر عناصر بسته‌بندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 72-83]

ز

  • زیست تخریب پذیر تهیه و بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز و صمغ گوار و نانوذرّات اکسید روی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 6-17]
  • زیست تخریب پذیر تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذرّه دی اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 42-51]
  • زیست‌تخریب‌پذیری تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 58-73]

س

  • ساختار شیمیایی مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 28-43]
  • سازه های بسته بندی شناسایی و دسته بندی سازه های بسته بندی مواد غذایی با روش تحلیل محتوا [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 28-41]
  • سوریمی تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 44-53]

ش

  • شناساگر دمایی-زمانی طراحی برچسب حاوی متابولیت های ثانویة گیاهی به عنوان شناساگر [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 68-77]

ص

  • صمغ دانه شاهی تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 52-57]
  • صمغ درخت زردآلو بررسی اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت‌ فرنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 36-47]
  • صنایع کارتن سازی چالش ها و راهبردهای توسعه صنعت کارتن سازی ایران [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 6-13]

ض

  • ضد اکسیدان استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 54-63]
  • ضد باکتری استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 54-63]
  • ضد باکتری تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 58-73]

ط

  • طراحی بسته بندی بررسی ویژگی های طراحی بسته بندی چای ها و دمنوش های گیاهی یک شرکت ایرانی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 68-80]
  • طراحی بسته‌بندی طراحیِ پیام‌های بصری زیست‌محیطی در‌ بسته‌بندی کالاهای مصرفی در پرتو اصول گرافولوژی فرهنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 14-25]
  • طراحی بسته بندی چای بررسی ویژگی های طراحی بسته بندی چای ها و دمنوش های گیاهی یک شرکت ایرانی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 68-80]
  • طراحی بسته بندی دمنوش بررسی ویژگی های طراحی بسته بندی چای ها و دمنوش های گیاهی یک شرکت ایرانی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 68-80]
  • طراحی بصری پیام‌های زیست‌محیطی طراحیِ پیام‌های بصری زیست‌محیطی در‌ بسته‌بندی کالاهای مصرفی در پرتو اصول گرافولوژی فرهنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 14-25]
  • طراحی تیغ و گرافیک کاربرد نقوش تصویری ایرانی- اسلامی در طراحی و هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران(چای، پسته، زعفران) [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 32-41]
  • طراحی نشانه‌نوشته طراحیِ پیام‌های بصری زیست‌محیطی در‌ بسته‌بندی کالاهای مصرفی در پرتو اصول گرافولوژی فرهنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 14-25]

ف

  • فرآیندهای اکستروژن کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 78-88]
  • فیلم تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذرّه دی اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 42-51]

ک

  • کالاهای ورزشی بررسی رابطه بین ویژگی‌های بسته‌بندی و ترجیح نام تجاری در مصرف‌کنندگان کالا‌های ورزشی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 54-67]
  • کیتوزان تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 58-73]
  • کنترل کیفیت مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 74-88]
  • کودکان بررسی تأثیر عناصر بسته‌بندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 72-83]

گ

  • گرافولوژی فرهنگی طراحیِ پیام‌های بصری زیست‌محیطی در‌ بسته‌بندی کالاهای مصرفی در پرتو اصول گرافولوژی فرهنگی [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 14-25]
  • گوشت گوسفند تازه ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 48-59]

ل

  • لوگو بررسی تأثیر عناصر بسته‌بندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 72-83]

م

  • ماندگاری مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 74-88]
  • محصولات غذایی کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 78-88]
  • مقیاس CIElab طراحی برچسب حاوی متابولیت های ثانویة گیاهی به عنوان شناساگر [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 68-77]
  • مکانیسم اثر مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 28-43]
  • مواد تغییر فازدهنده جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 18-27]

ن

  • نانواکسید روی تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 58-73]
  • نانوالیاف طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 6-17]
  • نانو ذرّات اکسید روی تهیه و بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز و صمغ گوار و نانوذرّات اکسید روی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 6-17]
  • نانوذرّات دی اکسید تیتانیوم تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذرّه دی اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 42-51]
  • نانورس استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 54-63]
  • نانوسنسور طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 6-17]
  • نانوکمپوزیت استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 54-63]
  • نانومواد مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 74-88]
  • نانومواد ضدمیکروبی مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 28-43]
  • نشاسته تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذرّه دی اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 42-51]
  • نقش مایه تأثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی و بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 26-35]
  • نقوش سنتی تأثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی و بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 26-35]
  • نقوش و عناصر بصری ایرانی و اسلامی کاربرد نقوش تصویری ایرانی- اسلامی در طراحی و هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران(چای، پسته، زعفران) [دوره 10، شماره 40، 1398، صفحه 32-41]
  • نماد تأثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی و بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 26-35]
  • نوسانات دمایی جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی [دوره 10، شماره 39، 1398، صفحه 18-27]

و

  • ویژگی های بسته بندی بررسی رابطه بین ویژگی‌های بسته‌بندی و ترجیح نام تجاری در مصرف‌کنندگان کالا‌های ورزشی [دوره 10، شماره 38، 1398، صفحه 54-67]
  • ویژگی های حسی ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه [دوره 10، شماره 37، 1398، صفحه 48-59]